Toimitus lähimpään postitoimipisteeseen 5,90 €. Yli 50 €:n tilaukset ilman toimituskuluja.

Savon Tukkumyynti

— kilpailukykyiseen hintaan
suoraan maahantuojalta ilman välikäsiä

Savon Tukkumyynti
– maahantuontia EU-alueelta vuodesta 2018

Savon Tukkumyynti on vuonna 2018 perustettu maahantuontiyritys. Maahantuonti tapahtuu EU-alueelta, jolloin tuotteet ovat turvallisia ja CE-sertifioituja.

Toimimme tehokkaasti pienellä kulurakenteella, joka mahdollistaa tuotteiden myymisen kilpailukykyiseen hintaan. Meillä ei ole kallista kivijalkamyymälää, toimimme ainoastaan verkkokauppana. Ostamalla meiltä saat tuotteet ilman välikäsiä suoraan maahantuojalta. Sekä yritykset, että yksityishenkilöt ovat tervetulleita asiakkaiksemme. Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen mukaanlukien Ahvenanmaa. Toimipaikkamme sijaitsee Kuopiossa.

Maksaminen tapahtuu turvallisesti Klarnan kautta verkkopankki maksuna, kortilla tai laskulla. Tilauksen voi tehdä myös ilman rekisteröitymistä. Tuotteet annetaan Postin kuljetettavaksi normaalisti viimeistään tilauksen jälkeisenä arkipäivänä, jolloin ne ovat asiakkaalla yleensä 1-3 työpäivän kuluessa.

Tuotteilla on täysi 14 vrk:n palautusoikeus. Palautus on asiakkaalle maksuton.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan jotakin tuotetta varastosaldoamme suuremman määrän, kannattaa asiasta olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Valikoimamme uusiutuu jatkuvasti, joten kannattaa seurata verkkokauppaamme.

Asiakaspalvelumme vastaa viesteihin myös iltaisin ja viikonloppuisin: asiakaspalvelu@savontukkumyynti.fi